Vintage Records

Beatles, The / Love, CD

2006 Parlophone - Apple Records, Avrupa baskı.

Not: CD'ler, aksi belirtilmedikçe daha önce özenle dinlenmiş, dikkatlice korunmuşlardır.

1 Because
2 Get Back
3 Glass Onion
4 Eleanor Rigby/Julia (Transition)
5 I Am The Walrus
6 I Want To Hold Your Hand
7 Drive My Car/The Word/What You're Doing
8 Gnik Nus
9 Something/Blue Jay Way (Transition)
10 Being For The Benefit Of Mr. Kite/I Want You (She's So Heavy)/Helter Skelter
11 Help!
12 Blackbird/Yesterday
13 Strawberry Fields Forever
14 Within You Without You/Tomorrow Never Knows
15 Lucy In The Sky With Diamonds
16 Octopus's Garden
17 Lady Madonna
18 Here Comes The Sun/The Inner Light (Transition)
19 Come Together/Dear Prudence/Cry Baby Cry (Transition)
20 Revolution
21 Back In The U.S.S.R.
22 While My Guitar Gently Weeps
23 A Day In The Life
24 Hey Jude
25 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)
26 All You Need Is Love